News Flash:

Reteta de crackers

21 Mai 2013
2336 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

hrisca - 2 castroane
grau germinat - deshidratat 1 castron
seminte in - 1/4 castron
morcov ras,1 castron
ardei capia - ras, 1/2 castron
seminte canepa - 1/2 castron
ciuperci deshidratate - pulbere, 1/4 castron
chimen - dupa gust
sare de Himalaya - dupa gust
usturoi - pulbere, dupa gust
oregano - dupa gust
peperoncini - dupa gust
apa - 1/2 castron

Mod de preparare:

Hrisca si graul se macina prin masina de macinat. Se amesteca apoi toate ingredientele impreuna si se framanta pana se omogenizeza totul.
Se intinde compozitia intr-un strat foarte subtire pe tavitele deshidratorului, se taie foaia obtinuta in forme dorite si se lasa la uscat 8 ore. Dupa care se intorc si se mai lasa pana la uscarea completa.
Pornind de la aceasta reteta am facut si o varianta care nu este picanta, excluzand usturoiul si peperoncini.

Crackers recomandati de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

grau germinat crackers
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022059 (s)