News Flash:

Reteta de Cozonac cu portocale confiate

17 Ianuarie 2013
2375 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr faina
2 oua
coaja rasa de lamaie (1 lingurita)
75 gr unt topit
coaja rasa de portocale (1 lingurita)
180 ml lapte cald
4550 ml ulei
7 gr drojdie uscata
150 gr zahar
100 gr coaja de portocale confiata

Mod de preparare:

Ingredientele se pun in cuva in ordinea indicata (fara coaja de portocale confiata), apoi se seteaza masina pe programul de framantare (whisk). Urmeza o noua setare pt. programul "dough", care inseamna o noua amestecare a aluatului si dospire. La un moment dat, in acest program, se aude un semnal sonor al masinii (acum e momentul sa adaugam coaja de portocale confiate). Lasam aluatul sa creasca, apoi setam pe programul de coacere ("bake"). Si asta e tot!

Cozonac cu portocale confiate pregatit de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua unt topit lapte cald ulei drojdie uscata zahar cuva whisk dough
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1805 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032115 (s)