News Flash:

Reteta de covrigei sarati

19 Martie 2014
1513 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 cesti faina de grau
1 ceasca ulei
2 lingurite cimbrisor dulce
1 ceasca vin alb
2 lingurite de sare

Mod de preparare:

Se amesteca cu mixer-ul uleiul, vinul, sarea si faina, dupa care se adauga cimbrisorul. Se formeaza din aluat o minge, se acopera cu o folie de plastic si se lasa la frigider o ora. Intindem o foaie de 1 cm grosime si decupam cu ajutorul formei de covrigei sau al unui paharel covrigi mici, rotunzi. Ii punem intr-o tava unsa cu ulei, ii stropim cu putina apa si ii coacem in jur de 20 de minute la 120 grade Celsius.

sursa: crestinortodox
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete covrigei covrigei sarati sfaturi covrigei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1894 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022594 (s)