News Flash:

Reteta de cotlet de porc cu ciuperci

2 Aprilie 2012
1421 Vizualizari | 0 Comentarii
Cotlet de porc cu ciuperci
Ingrediente:

o caserola cotlet de porc proaspete si rozalii
sos de rosii
1 ceapa mare
o cutie de ciuperci feliate
cateva cubulete de unt
condimente

Mod de preparare:

Am lasat la condimentat cu piper si sare cotletele, dupa care le-am pus in vasul roman, am adaugat cateva cubulete de unt printre ele, ca sa nu se prinda unul de altul si ca sa-i dea o savoare deosebita, am acoperit cu capacul si am dat la cuptor. Cand cotlele s-au fragezit, am adaugat ciupecile scurse bine, ceapa taiata marunt si sosul de rosii. Am mai lasat la cuptor inca 10 min. sa se intrepatrunda aromele.
Cotlet de porc cu ciuperci pregatit de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa ciuperci unt condimente vasul roman cubulete cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4328 viz    0 com
2470 viz    0 com
3292 viz    0 com
3650 viz    0 com
3748 viz    0 com
1861 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017924 (s)