News Flash:

Reteta de cornuri pufoase

21 Februarie 2012
3679 Vizualizari | 0 Comentarii
Cornuri
Ingrediente:

650 g faina
12 g drojdie uscata
350 ml lapte caldut
3 linguri ulei de masline
4-5 linguri zahar
3 oua
un ou + o lingura lapte pentru uns
   
Mod de preparare:

Punem ingredientele in cuva masinii de piine in ordinea de mai sus si framintam, eu am framintat de doua ori si am mai adaugat o lingura de faina. Am rasturnat aluatul pe masa de lucru infainata, l-am impartit in doua, apoi am intins aluatul si l-am taiat in opt triunghiuri. Le-am umplut jumatate cu dulceata de smochine (normal ca dulceata mea e din bucati de fructe, deci nu sint probleme sa iasa din cornulet) iar cealalta jumatate le-am lasat fara nimic, dar le-am presarat zahar deasupra dupa ce le-am uns cu oul zbatut cu o lingura de lapte. Am aprins doar lumina in cuptor si am bagat tavile (doua in total) si am lasat cornurile la dospit timp de doua ore. Preincalzim cuptorul la 150 de grade si bagam tavile pe rind, timp de 15 minute.
Cornuri pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina drojdie lapte zahar oua cornuri
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1837 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031067 (s)