News Flash:

Reteta de cornulete cu nutella

28 Martie 2013
2394 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g faina
8 g praf de copt
nutella pentru umplutura
125 g unt topit
125 g iaurt natural
un pic coaja rasa de lamaie
un praf de sare
 
Mod de preparare:


Punem in cuva mixerului toate ingredientele si mixam, pana acestea se incorporeaza bine. Rasturnam aluatul pe masa de lucru pe care am pus un pic de faina, apoi framantam din nou. Daca doriti ca aluatul sa fie mai dulce, puteti pune in mixer impreuna cu celelalte ingrediente, circa 50 g de zahar. Impartim aluatul in doua parti, intindem pe rand foile, le taiem ca pentru cornulete, umplem cu nutella sau orice gem dorim, le asezam in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt si in cuptorul preincalzit la 180 de grade, le coacem timp de 20 de minute.
Cand acestea sunt gata, le scoatem, le lasam la racit, apoi pudram frumos si le servim.

Cornulete cu nutella recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nutella unt topit iaurt natural
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1862 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037350 (s)