News Flash:

Reteta de cornulete cu nuca si magiun

1 Noiembrie 2016
1517 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr faina
30 gr drojdie
220 gr margarina
4 linguri de zahar tos
4 linguri cu smantana
putina sare
100 gr magiun
50-70 gr zahar pudra
coaja rasa de la o lamaie
o lingura esenta de rom
100 gr nuca macinata

Mod de preparare:

Aluat:
1. Mai intai se freaca bine margarina, dupa care se pun peste ea sarea, coaja de lamaie, smantana, zahar tosul si drojdia de bere (dizolvata in prealabil in putina apa cu zahr). Amesteca bine.
2. Incorporeaza faina in ploaie, omogenizeaza, acopera si baga in frigider pentru o ora.

Umplutura:
3. Amesteca magiunul cu esenta si nuca macinata.

Asamblare:
4. Scoate aluatul din frigider si imparte-l in bucatele mici.
5. Intinde fiecare foaie, apoi taie din ea fasii sub forma de triunghi.
6. Pune in capatul mai lat al fiecarui triunghi umplutura si ruleaza.
7. Pune cornuletele intr-o tava neunsa si bag-o in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 15-20 de minute.
Decoreaza-le cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat cornulete cornulete nuca cornulete magiun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021584 (s)