News Flash:

Reteta de Cordon Bleu

14 Februarie 2012
3527 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cordon Bleu
Ingrediente:

2 buc. piept de pui
8 felii cascaval
8 felii sunca presata
2 oua
200 gr pesmet
200 gr faina
sare
piper
ulei
   
Mod de preparare:
   
Prima data pieptul de pui, taiat fasii, se bate ca pentru snitel, apoi se potriveste de piper si sare. Se ia o felie din carne, se pune o felie de sunca presata, de cascaval, iar apoi se ruleaza. Ouale se bat cu 2-3 linguri de faina, iar restul de faina se pune intr-un castron. Pesmetul se pune in alta. Dam rulourile prin faina, prin compozitia de ou si la final prin pesmet. Prajim in uleiul bine incins. Se poate servi cu cartofi prajiti si salata.
Cordon Bleu preparat de Flori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval sunca presata oua pesmet faina sare piper ulei cordon bleu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025334 (s)