News Flash:

Reteta de copanele la cuptor

24 Iulie 2012
5615 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 copanele de pui
200 g fulgi de porumb
1 lingurita praf de usturoi
2 lingurite boia de ardei dulce
75 g faina
180 ml lapte
ulei de masline

Mod de preparare:


Se incinge la 200 grade cuptorul se se tapeteaza cu hartie de copt o tava. Apoi se amesteca fulgii de porumb pisati cu usturoi si boia. In castroane separate se pun laptele si faina. Se trec copanelele prin faina, lapte, amestecul de fulgi de porumb, se pun in tava, se stropesc cu putin ulei si se baga in cuptor. Dupa 40 de minute se scot si se servec cu legume proaspete fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina lapte tava castroane cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1227 viz    0 com
2792 viz    0 com
2488 viz    0 com
3525 viz    0 com
1374 viz    0 com
2029 viz    0 com
3530 viz    0 com
1291 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1798 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013664 (s)