News Flash:

Reteta de copanele crispy homemade

1 Iunie 2017
1263 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6-8 copanele pui
2 oua
fulgi porumb
sare
boia
ulei de masline

Mod de preparare:

Te topesti de pofta lor, dar te gandesti la silueta? Te sperie gandul la calorii sau prajeala?
Noi iti dam reteta perfecta sa le pregatesti acasa, iar tu le savurezi fara regrete!
Copanelele se oparesc cateva minute in apa clocotita, cu sare. Se scot, se lasa cateva minute la temperat.
Fulgii se faramiteaza cu ajutorul unui sucitor, se amesteca cu sare, boia.
Copanelele se trec prin oua batut, se tavalesc prin fulgi de porumb si se asaza intr-un vas termorezistent uns cu ulei de masline.
Se coc in cuptorul preincalzit, la foc mediu spre mare, pana devin rumene si crocante!

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

copanele pui apa clocotita oua batut cuptorul preincalzit
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013775 (s)