News Flash:

Reteta de conopida coapta

25 Martie 2014
1510 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg conopida
125 ml supa de pui
40 g unt
2 linguri firimituri de paine din faina integrala
100 g branza telemea data prin razatoare

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Taiem conopida in bucati si o asezam intr-un vas de iena. Turnam peste conopida supa de pui si adaugam jumatate din cantitatea de unt. Asezonam cu sare, acoperim cu folie si bagam la cuptor timp de 20 de minute. Intre timp, topim restul de unt si amesteca cu firimiturile de paine si cu branza. Presaram acest amestec peste conopida si bagam din nou la cuptor pentru inca 5 minute. Se poate servi cu gratar de pui.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida coapta retete conopida retete garnituri garnituri conopida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1734 viz    0 com
4976 viz    0 com
1301 viz    0 com
1660 viz    0 com
1226 viz    0 com
1721 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023299 (s)