News Flash:

Reteta de compot de mere

13 Iunie 2014
1999 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de mere
500 g zahar tos

Mod de preparare:

Se spala merele bine, se curata de coaja ai se scot semintele din interior. Se taie in felii potrivite sau in cubulete si se pun in borcane. Se toarna deasupra un sirop facut dintr-un litru de apa rece in care s-au dizolvat cele 500 g de zahar. Se etanseaza borcanele si se pun la fiert in bain marie, aproximativ 20 de minute de la momentul fierberii. Se lasa borcanele sa se raceasca in apa. Se pastreaza la rece.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

compot mere retete compot retete conserve retete mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1769 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020303 (s)