News Flash:

Reteta de colacei pentru Mosii de toamna

31 Octombrie 2016
7202 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

500 gr faina
25 gr drojdie
1 ou mai mare + 1 galbenus
250 ml lapte
45-50 ml ulei
2 lingurite zahar
putina sare
seminte de susan / mac (dupa preferinte)

Mod de preparare:

1. Cerne faina intr-un lighean mai mare.
2. Dizolva zaharul si drojdia in putin lapte cald.
3. Fa o gaura in mijlocul fainii si pune acolo mixul. Amesteca bine, apoi acopera si lasa pana cand creste.
4. Adauga oul, sarea si restul de lapte. Framanta, pentru ca aluatul sa devina elastic.
5. Incorporeaza uleiul si continua sa framanti. Acopera si lasa intr-un loc caldut, pana cand isi dubleaza volumul.
6. Imparte apoi aluatul in mai multe fasii si impleteste-l dupa bunul plac.
7. Pune colaceii intr-o tava.
8. Unge-i cu galbenusul si presara semintele.
9. Baga in cuptorul incins la 160-170 de grade Celsius, pana cand se rumeneste bine.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat colacei reteta colaci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1260
wh0cd992521 bupropion without prescription buy acomplia zyloprim without a prescription buy cephalexin
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017710 (s)