News Flash:

Reteta de cocktail cubanez

17 Iunie 2013
957 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

120 ml suc de grepfruit
230 ml rom alb
1 lingura zahar
120 ml suc de rodii
cuburi de gheata

Mod de preparare:

Pune sucul de rodii si zaharul la fiert intr-o oala si lasa-le sa dea in clocot, amestecand pana cand zaharul se topeste. Lasa sa fiarba timp de 5 minute, pana cand cantitatea de lichid se reduce la un sfert.  Lasa siropul sa se raceasca.
Toarna 2 linguri de sirop, 115ml rom si 60ml suc de grepfruit intr-un cocktail shaker. Umple cu gheata si agita bine. Strecoara in 2 pahare de Martini si repeta operatiunea pentru a mai pregati doua cocktailuri.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar clocot cocktail shaker
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015518 (s)