News Flash:

Reteta de cocktail Acapulco

10 Mai 2012
1436 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocktail Acapulco
Ingrediente:

25 g cointreau (lichior de portocale)
50 g tequila
1 lingura miere/zahar pudra
25 g suc de ananas
1 lingurita nuca de cocos rasa
cuburi de gheata

Mod de preparare:

Intr-un shaker se pun mierea / zaharul pudra, cointreau, tequila, 3 cuburi de gheata si sucul de ananas si se amesteca timp de 20 de secunde. Pentru decor se poate folosi o bucata de ananas.

sursa: retete.eva.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cointreau tequila miere zahar pudra shaker decor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2189 viz    0 com
2761 viz    0 com
2003 viz    0 com
2784 viz    0 com
1569 viz    0 com
4294 viz    0 com
2138 viz    0 com
3262 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019830 (s)