News Flash:

Reteta de cocktail Acapulco

10 Mai 2012
1379 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocktail Acapulco
Ingrediente:

25 g cointreau (lichior de portocale)
50 g tequila
1 lingura miere/zahar pudra
25 g suc de ananas
1 lingurita nuca de cocos rasa
cuburi de gheata

Mod de preparare:

Intr-un shaker se pun mierea / zaharul pudra, cointreau, tequila, 3 cuburi de gheata si sucul de ananas si se amesteca timp de 20 de secunde. Pentru decor se poate folosi o bucata de ananas.

sursa: retete.eva.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cointreau tequila miere zahar pudra shaker decor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2134 viz    0 com
2692 viz    0 com
1943 viz    0 com
2724 viz    0 com
1457 viz    0 com
4129 viz    0 com
2110 viz    0 com
3223 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019220 (s)