News Flash:

Reteta de clatite siciliene

8 August 2012
4953 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru clatite:

2 oua
350 ml lapte
100 g faina
esenta de vanilie
praf de cop


Pentru ornat:

100 ml frisca
300 g inghetata
100 g Finetti/Nutella
50 g alune prajite macinate

Mod de preparare:

Ingredientele pentru clatite se amesteca, pana rezulta un aluat cu consistenta smantanii. Clatitele se fac cat mai subtiri, prajite in putin ulei. Cand inca sunt calde, clatitele se ruleaza, neumplute, si se taie rondele, care se aseaza pe o farfurie sub forma de floricica. In centru se pune Finetti/Nutella (tinut langa aragaz cat timp se prajesc clatitele, pentru a fi cat mai moale), iar pe marginile farfuriei se orneaza cu frisca (peste care se aseaza cateva capsuni pentru decor) si inghetata. In mijloc se presara alunele.

sursa: femina
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua lapte faina frisca inghetata alune
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1871 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033621 (s)