News Flash:

Reteta de clatite cu legume

22 Februarie 2012
4273 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Clatite cu legume
Ingrediente:

80 g branza rasa
2 dovlecei dati prin razatoare
40 g unt topit
1 morcov dat prin razatoare
1 ceapa tocata marunt
1 gulie mica data prin razatoare
170 g faina
2 oua
160 ml iaurt grecesc
360 ml lapte
2 lingurite chimion

Mod de preparare:

Calim morcovul, dovleceii, ceapa si gulia in 2 lingurite de unt topit aproximativ 5-6 minute. Apoi punem legumele pe farfurie si le lasam sa se raceasca timp de 5 minute. Intre timp, se aseaza faina intr-un bol. Facem o gropita in centru si adaugam laptele si ouale. Incorporam apoi 1 lingura de unt topit, branza si legumele racite si amestecam bine. Ungem cu unt o tigaie si o punem la incins la foc mediu. Compozitia rezultata se coace in tigaie, maximum un sfert de ora. Intre timp, incingem cuptorul. Amestecam iaurtul cu chimion si bagam la rece. Punem tigaia in cuptor si mai lasam timp de 10 minute pana cand prinde o crusta aurie. Se serveste cu iaurt.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza dovlecei unt morcov ceapa gulie faina oua iaurt grecesc lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019515 (s)