News Flash:

Reteta de clatite cu gem si ciocolata

2 Mai 2014
1595 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
gem de piersici
gem de prune
100 g ciocolata neagra
200 ml apa minerala
300 g faina
300 ml lapte
30 g unt
3 linguri cu zahar (eu am pus doar doua)
un praf de sare

Mod de preparare:

Intr-un vas, punem ciocolata rupta bucati, impreuna cu untul si laptele si la foc mic, amestecam pina se topeste bine ciocolata. Lasam sa se raceasca compozitia si mergem mai departe.  Intr-un castron zbatem ouale cu zaharul (Stefy spune ca trebuie sa le mixam, eu doar le-am zbatut un pic cu telul in forma de para), adauga compozitia de ciocolata rece si amestecam din nou. Treptat, adaugam faina cernuta, amestecam bine si adaugam din nou faina. La sfarsit adaugam apa minerala si un praf de sare si amestecam bine.
Intr-o tigaie de teflon (tigaia mea e din cea pentru clatite), unsa cu un pic de ulei si infierbintata bine, punem cite un polonic de compozitie si le coacem pe ambele parti. Cind am terminat de facut clatitele le umplem cu gem, dulceata, nutella, fiecare dupa preferinta.

Clatite cu ciocolata recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete clatite clatite ciocolata clatite gem
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1505 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022917 (s)