News Flash:

Reteta de clatite cu dovlecei

4 Decembrie 2013
1732 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g dovlecei
175 g faina
3 oua
75 g unt
125 ml lapte
1 lingura de cimbru tocat
6 linguri de ulei de masline
300 g emmentaler taiat felii subtiri

Mod de preparare:

Dovleceii se curata si se dau pe razatoare. Se amesteca cu faina, laptele, ouale si cimbrul. Se incinge untul intr-o tigaie si se toarna din compozitie aluat pentru a rumeni clatitele. Dupa ce s-au rumenit, cat sunt inca fierbinti, se asaza feliile de emmentaler pe deasupra, sa se topeasca. Se servesc cu paine prajita.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete clatite retete bzi retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015439 (s)