News Flash:

Reteta de clatite cu caise

9 Ianuarie 2013
2632 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g faina
70 g caise uscate tocate marunt
80 ml apa clocotita
1 ou batut
1 lingura zahar
200 ml lapte
¼ lingurita bicarbonat de sodiu
30 g unt topit

Mod de preparare:

Punem caisele intr-un bol si turnam apa clocotita oeste ele. Acoperim bolul cu un capac si lasam sa stea asta timp de 5 minute. Intr-un bol punem faina, bicarbonatul si zaharul. Facem o gropita in centru si adaugam caisele, oul si laptele si amestecam. Ungem o tigaie cu unt si o punem la incins la foc mediu. Cu o lingura punem aluatul obtinut in tigaie si rumenim clatita cate 2 minute pe fiecare parte. Se mentin calde pana la servire. Se pot servi cu gem sau miere de albine.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina caise uscate apa clocotita ou batut zahar lapte unt topit bol gem
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1886 viz    0 com
2712 viz    0 com
2993 viz    0 com
2703 viz    0 com
2242 viz    0 com
1438 viz    0 com
1874 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2198 (s) | 37 queries | Mysql time :0.037010 (s)