News Flash:

Reteta de clafoutis cu piersici si vanilie

20 Martie 2014
2660 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

825 g piersici din compot taiate feliute
40 g faina
40 g zahar
2 oua
125 ml lapte de vaca
100 ml smantana dulce
1 lingurita esenta de vanilie
zahar pudra

Mod de preparare: 

Se incinge cuptorul la 180 grade. Ungem 4 castronele termorezistente. Aseazam feliile de piersici in castronele. Amestecam zaharul cu faina intr-un bol. Se bat ouale cu lapte, smantana si vanilie si se amesteca apoi cu faina pana cand obtinem un aluat fin. Turnam aluatul peste piersicute si bagam castronelele la cuptor timp de 30 de minute. Lasam sa stea 5 minute dupa ce le scoatem din cuptor, apoi le presaram cu zahar pudra si servim.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete clafoutis clafoutis piersici clafoutis vanilie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2001 viz    0 com
1943 viz    0 com
1125 viz    0 com
1500 viz    0 com
4100 viz    0 com
8292 viz    0 com
1381 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1885 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023287 (s)