News Flash:

Reteta de clafoutis cu piersici si vanilie

20 Martie 2014
2628 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

825 g piersici din compot taiate feliute
40 g faina
40 g zahar
2 oua
125 ml lapte de vaca
100 ml smantana dulce
1 lingurita esenta de vanilie
zahar pudra

Mod de preparare: 

Se incinge cuptorul la 180 grade. Ungem 4 castronele termorezistente. Aseazam feliile de piersici in castronele. Amestecam zaharul cu faina intr-un bol. Se bat ouale cu lapte, smantana si vanilie si se amesteca apoi cu faina pana cand obtinem un aluat fin. Turnam aluatul peste piersicute si bagam castronelele la cuptor timp de 30 de minute. Lasam sa stea 5 minute dupa ce le scoatem din cuptor, apoi le presaram cu zahar pudra si servim.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete clafoutis clafoutis piersici clafoutis vanilie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1955 viz    0 com
1891 viz    0 com
1090 viz    0 com
1461 viz    0 com
3905 viz    0 com
8159 viz    0 com
1336 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022786 (s)