News Flash:

Reteta de clafoutis cu piersici

14 Mai 2012
1969 Vizualizari | 0 Comentarii
Clafoutis cu ciuperci
Ingrediente:

825 g piersici din compot taiate feliute
100 ml smantana dulce
40 g faina
2 oua
40 g zahar
zahar pudra
125 ml lapte
1 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare:


Mai intai se incinge la 180 de gradul cuptorul apoi se ung 4 castronele termorezistente. Se pun feliile de piersici in castronele. Amestecam zaharul cu faina intr-un bol. Se bat ouale cu lapte, smantana si vanilie si se amesteca apoi cu faina pana cand obtinem un aluat fin. Turnam aluatul peste piersicute si bagam castronelele la cuptor timp de 30 de minute. Lasam sa stea 5 minute dupa ce le scoatem din cuptor, apoi le presaram cu zahar pudra si servim.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana dulce faina oua zahar zahar pudra lapte bol cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5222 viz    0 com
1434 viz    0 com
1671 viz    0 com
2699 viz    0 com
3149 viz    0 com
2899 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1494 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029170 (s)