News Flash:

Reteta de clafoutis cu nectarine

7 Ianuarie 2014
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri unt
1 cana zahar + 2 linguri zahar tos
1 1 cana lapte
4 oua
2 linguri coniac
1 lingurita esenta de vanilie
1 1 cana faina
1 lingurita sare
3 nectarine
2 linguri ghimbir razuit
zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare:


Cuptorul se preincalzeste la 180oC. O tava se unge cu 1 lingura de unt si se tapeteaza cu 2 linguri de zahar. Laptele, ouale, zaharul, untul ramas topit, coniacul si vanilia se amesteca intr-un bol. Se adauga sarea si faina si se amesteca bine. Nectarinele se taie in felii si se aranjeaza in tava. Se presara nectarinele cu ghimbir si se toarna usor aluatul. Se baga tava la cuptor si se lasa 40 minute la foc mediu. Se lasa sa se raceasca 30 minute, se pudreaza cu zahar si se taie bucati.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1319 viz    0 com
1596 viz    0 com
972 viz    0 com
1509 viz    0 com
2407 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2025 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030796 (s)