News Flash:

Reteta de ciuperci umplute cu piept de pui si sos pesto

8 Februarie 2017
2306 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciupercile umplute cu piept de pui si sos pesto sunt extrem de gustoase si usor de preparat. Sunt ideale pentru o cina usoara, insa in acelasi timp sunt satioase. Iata cat de usor se prepara.
 
Ingrediente:

300 gr piept de pui la gratar
1 ceapa rosie, mica, taiata in sferturi
80 gr sos pesto
4 ciuperci champignion, cat mai mari (de preferat maronii)
1 lingurita ulei de masline
sare kosher
piper negru, proaspat macinat
90 gr mozzarella rasa

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
Pune pe aragaz o tigaie-gratar si unge-o cu ulei. Aduga sfeturile de ceapa si frige-le pe toate partile pana sunt bine patrunse. Indeparteaza-le de pe gratar si lasa-le sa se raceasca putin, apoi toaca-le marunt.

Taie si pieptul de pui cat mai marunt. Intr-un vas incapator amesteca ceapa, sosul pesto, uleiul de masline si pieptul de pui. Asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
Intr-o tava incapatoare, tapetata cu hartie de copt adauga ciupercile si umple-le cu compozitia de mai sus, apasand usor cu lingurita, pentru a nu ramane goluri de aer.

Adauga ciupercile in tigaia-gratar si frige-le pana cand se inmoaie. Tranfera-le apoi intr-o tigaie, adauga branza rasa deasupra si coace-le timp de 2-3 minute, sau pana cand branza se topeste si prinde o crusta aurie.
Serveste ciupercile umplute cu piept de pui si sos pesto calde, alaturi de un pahar de vin alb sau roze.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020786 (s)