News Flash:

Reteta de ciuperci umplute

1 Iunie 2012
2415 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci umplute
Ingrediente:

8 ciuperci mari, proaspete
1 rosie mijlocie feliata
8 feliute de branza Mozzarella

Pentru sosul pesto:

busuioc
usturoi
verdeturi
ulei de masline
sare


Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele pentru sosul pesto pana in momentul in care rezulta o pasta consistenta.
Apoi curata ciupercile si rupe-le coditele, clatestele si usuca-le pe hartie absorbanta. Aranjeaza ciupercile cu cupa in sus in tava. Pune cate o jumatate de lingura de sos pesto in fiecare ciuperca si apoi cate o felie de rosie deasupra. Le bagi la cuptor si le lasi aproximativ 15 minute la 180°C. Scoate tava din cuptor si pune branza Mozzarella peste rosii. Apoi, mai bagi la cuptor ciupercile pentru inca 10 minute, pana se rumenesc usor. Se consuma calde.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci rosie branza mozzarella tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3040 viz    0 com
4797 viz    0 com
2220 viz    0 com
3521 viz    0 com
4182 viz    0 com
5397 viz    0 com
18424 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010814 (s)