News Flash:

Reteta de ciuperci umplute

25 Februarie 2014
1081 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 ciuperci intregi proaspete
1 lingura de ulei vegetal
1 lingura de usturoi pisat
250 g de branza cremoasa
1/4 ceasca de parmezan ras
1/4 lingura de piper negru
1/4 lingura de pudra de ceapa
1/4 lingura de piper cayenne

Mod de preparare:


Indeparteaza cotoare ciupercilor si taie-le marunt. Caleste-le alaturi de usturoi intr-o tigaie cu ulei incins, pana cand se inmoaie si scade apa si apoi lasa-le la racit. Adauga branza cremoasa, parmezanul, piperul negru, pe cel cayenne si pudra de ceapa si omogenizeaza compozitia.

Cu ajutorul unei lingurite, umple ciupercile cu amestecul obtinut si aseaza-le pe o tava acoperita cu hartie de copt. Incalzeste cuptorul la 175 de grade si pune-le la copt timp de 20 de minute.
Ciupercile umplute suculente nu sunt o garnitura, ci un fel principal, intrucat contin toti nutrientii de care ai nevoie. Le poti orna cu marar sau cu patrunjel si asocia cu o salata de cruditati, daca iti place sa ai o masa bogata cromatic si energizanta.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci umplute retete ciuperci aperivie ciuperci retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3095 viz    0 com
1028 viz    0 com
2536 viz    0 com
2386 viz    1 com
1985 viz    0 com
1622 viz    0 com
1591 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017987 (s)