News Flash:

Reteta de ciuperci umplute

27 Noiembrie 2013
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 kg ciuperci
3 fire ceapa verde
1 legatura marar
100 gr unt
sare
piper
 
Mod de preparare:

Se curata ciupercile si se scot coditele. Coditele se toaca marunt. Se calesc apoi in 50 gr unt, iar cand sunt aproape gata se adauga ceapa si mararul tocate marunt si se amesteca. Se lasa doar pana se inmoaie ceapa putin apoi se da jos de pe foc.
Se umplu palariutele ciupercilor cu amestecul rezultat si se asaza in tava unsa cu cele 50 gr de unt ramase. Se lasa aproximativ 30 minute la foc potrivit, apoi se asezoneaza cu zeama de lamaie si se pot servi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019865 (s)