News Flash:

Reteta de ciuperci umplute

27 Noiembrie 2013
1333 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1/2 kg ciuperci
3 fire ceapa verde
1 legatura marar
100 gr unt
sare
piper
 
Mod de preparare:

Se curata ciupercile si se scot coditele. Coditele se toaca marunt. Se calesc apoi in 50 gr unt, iar cand sunt aproape gata se adauga ceapa si mararul tocate marunt si se amesteca. Se lasa doar pana se inmoaie ceapa putin apoi se da jos de pe foc.
Se umplu palariutele ciupercilor cu amestecul rezultat si se asaza in tava unsa cu cele 50 gr de unt ramase. Se lasa aproximativ 30 minute la foc potrivit, apoi se asezoneaza cu zeama de lamaie si se pot servi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018338 (s)