News Flash:

Reteta de ciuperci cu unt

25 Iunie 2014
1445 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr ciuperci proaspete
1 ceapa rosie
50 gr unt
1 cana supa de pui
2 morcovi
2 linguri patrunjel uscat
piper
sare

Mod de preparare:

Se taie ceapa solzisori si se pune la calit in unt. Se curata cipercile si se taie feliute apoi se adauga peste ceapa si se lasa cateva minute sa se caleasca. Se scot doi morcovi din supa, se taie bucatele si se adauga peste ciuperci impreuna cu o cana de supa. Se amesteca bine si se lasa totul la calit pana cand supa s-a evaporat si ciupercile s-au patruns bine. Se adauga sare si piper dupa gust si 2 linguri de patrunjel uscat si tocat, se amesteca, se acopera cu un capac si se stinge focul lasandu-se ciupercile asa aproximativ 15 minute inainte de a se servi.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene retete ciuperci ciuperci unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1003 viz    0 com
1482 viz    0 com
1118 viz    0 com
1983 viz    0 com
1071 viz    2 com
1649 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014023 (s)