News Flash:

Reteta de ciulama

2 Iunie 2014
1624 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
250 g ciuperci
1 ceapa medie
3 catei usturoi
200 ml smantana pentru gatit
sare
2 linguri faina
piper

Mod de preparare:

Intr-un ceaun se pun 2-3 linguri ulei si se calesc ceapa si usturoiul,tocate marunt. Cand se inmoaie ceapa se pune pieptul de pui, taiat cubulete si condimentat. Se lasa pe foc pana se albeste pe toate partile, apoi se adauga ciupercile curatate si taiate felii. Se mai calesc 5 minute, apoi se adauga 2 pahare cu apa. Se lasa la foc mic pana se fierb ciupercile.Smantana lichida se toarna in ceaun amestecand incontinuu.

Intr-un castron se amesteca faina cu 3 linguri apa si se amesteca bine,apoi se amesteca cu 2-3 linguri de ciulama. Amestecul de faina se toarna in ceaun amestecand energic. Se mai fierbe 5 minute,avand grija sa nu se prinda.Se condimenteaza dupa gust. Ciulamaua de pui se serveste cu patrunjel si mamaliguta.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ciulama ciulama pui retete carne retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1082 viz    0 com
1610 viz    0 com
1007 viz    0 com
1626 viz    0 com
1150 viz    0 com
1178 viz    0 com
1176 viz    0 com
958 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020238 (s)