News Flash:

Reteta de ciorba radauteana

27 Februarie 2012
2651 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba radauteana
Ingrediente:

o jumatate pui + grasime gaina de curte
2 morcovi mari
1 ceapa mare
otet
usturoi

400 ml smantana 20%
4 oua
5 fire patrunjel proaspat

Mod de preparare:

Am pus la fiert jumatatea de pui. Dupa ce am luat spuma, am adaugat morcovul si ceapa taiate bucati mai mari si am lasat sa fiarba cca 30 minute, sau pana atunci cand carnea se desface usor de pe oase.Am scos carnea si legumele separat. Carnea am rupt-o fasiute, iar morcovul rondele.Zeama am strecurat-o de 2 ori. In zeama strecurata am adaugat carnea si morcovul, iar cand a inceput sa fiarba am pus otetul de la un borcan de gogosari in otet si cateva bucati de gogosari taiate fasiute, si am lasat sa fiarba 5 minute. Am dat focul mic si am pus mujdeiul facut din 5 catei de usturoi, sare si apa. Am pregatit o maia din 4 galbenusuri si 400 g smantana, apoi am luat cu polonicul din zeama si am adaugat in amestecul de smantana, pana ce acesta ajunge la temperatura ciorbei. Imediat am adaugat smantana in ciorba si am amestecat bine. Am oprit focul si am adaugat patrunjel proaspat, tocat marunt. Am servit cu paine impletita de casa si ardei usturat.
Ciorba radauteana pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui morcovi ceapa otetusturoi oua patrunjel ciorba radauteana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019387 (s)