News Flash:

Reteta de ciorba de purcel

28 Martie 2012
2405 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de purcel
Ingrediente:

500 gr carne de purcel
1 ceapa
2 rosii
2 morcovi
1 telina
1 pastarnac
2-3 linguri bulion
leustean verde
bors dupa gust

Mod de preparare:

Se taie carnea, se spala si se pune cu apa rece pe foc. In acest timp ne ocupam de zarzavat, pe care il taiem. Rosiile le punem in apa clocotita ca sa le decojim mai usor, dupa care le dam pe razatoare. Din cand in cand spumam carnea. Cand vedem ca nu se mai formeaza spumea, punem zarzavatul si lasam sa fiarba.
Cu cateva minute inainte de a opri focul punem borsul si bulionul si potrivim de sare. La final presaram verdeata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa rosii morcovi telina pastarnac bulion leustean verde bors
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020405 (s)