News Flash:

Reteta de ciorba de fasole cu ciolan afumat

13 Februarie 2012
2580 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
ciorba de fasole cu ciolan afumat
Ingrediente:

un ciolan afumat (de preferat dezosat)
300 gr fasole
3 morcovi
2 buc. pastarnac
100 ml suc de rosii
1 telina mica
1 ceapa
1 ardei gras rosu
bors (optional)
marar
ceapa rosie
   
Mod de preparare:
   
Prima data fierbem fasolea, lasata de cu seara la inmuiat. Dupa o jumatate de ora schimbam apa si punem si pastarnacul, morcovii, telina si ceapa. Apoi punem ciolanul la fiert. Dupa 30-40 de minute iarasi se arunca apa, scoatem ciolanul si il taiem bucati mici. Cand au fiert bine legumele si fasolea scoatem legumele, aruncam ceapa si pasam restul. Le punem inca o data in ciorba cu ciolanul taiat bucatele, ardeiul gras taiat cuburi si sucul de rosii. Mai lasam 20 de minute la foc mic. Se poate pune si borsul, pentru acrire. La sfarsit am pus o legatura de cimbru si am lasat-o doar cateva minute sa-si lase aroma, iar apoi marar tocat. Se poate servi cu ceapa rosie.
Ciorba de fasole cu ciolan afumat pregatita de Flori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciolan afumat fasole morcovi pastarnac telina ceapa ardei gras bors
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1718 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023845 (s)