News Flash:

Reteta de ciorba de fasole cu ciolan afumat

13 Februarie 2012
2648 Vizualizari | 0 Comentarii
ciorba de fasole cu ciolan afumat
Ingrediente:

un ciolan afumat (de preferat dezosat)
300 gr fasole
3 morcovi
2 buc. pastarnac
100 ml suc de rosii
1 telina mica
1 ceapa
1 ardei gras rosu
bors (optional)
marar
ceapa rosie
   
Mod de preparare:
   
Prima data fierbem fasolea, lasata de cu seara la inmuiat. Dupa o jumatate de ora schimbam apa si punem si pastarnacul, morcovii, telina si ceapa. Apoi punem ciolanul la fiert. Dupa 30-40 de minute iarasi se arunca apa, scoatem ciolanul si il taiem bucati mici. Cand au fiert bine legumele si fasolea scoatem legumele, aruncam ceapa si pasam restul. Le punem inca o data in ciorba cu ciolanul taiat bucatele, ardeiul gras taiat cuburi si sucul de rosii. Mai lasam 20 de minute la foc mic. Se poate pune si borsul, pentru acrire. La sfarsit am pus o legatura de cimbru si am lasat-o doar cateva minute sa-si lase aroma, iar apoi marar tocat. Se poate servi cu ceapa rosie.
Ciorba de fasole cu ciolan afumat pregatita de Flori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciolan afumat fasole morcovi pastarnac telina ceapa ardei gras bors
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014049 (s)