News Flash:

Reteta de ciorba cu perisoare de pui

23 Ianuarie 2014
1255 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

750 gr carne tocata din piept de pui
3 morcovi
1 buc. ardei
150 ml bors
2 cepe
300 gr orez
1 rosie
100 gr bulion
sare dupa gust
100 gr telina
patrunjel
ardei iute
smantana pentru servire

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se spala, se taie si se pune la calit intr-o oala mare. Peste ea se adauga morcovul si telina rasa, ardeiul, rosia si se continua calirea inca 15 minute, la foc mic. Se adauga apa cat cuprinde oala. Intre timp, pana da in in clocot se fac perisoarele din carnea tocata, orez (100 g) si sare. Cand lichidul incepe sa dea in clocot se reduce focul la mic si se adauga rand pe rand perisoarele. Se continua fierberea inca 1 ora.
Cand perisoarele sunt fierte se adauga orezul (200 g), bulionul, borsul si patrunjelul. Se lasa inca 15 minute la foc mic. Se serveste cu ardei iuti si smantana.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

perisoare retete ciorba retete bzi retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1640 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013113 (s)