News Flash:

Reteta de ciorba cu perisoare

6 Noiembrie 2012
2386 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne tocata de vita
80 g paste risoni
1 ceapa rosie data prin razatoare
100 g firimituri de paine
1 ou batut
2 catei de usturoi zdrobiti
1 lingura busuioc tocat
70 g cascaval dat prin razatoare
700 ml sos de paste cu rosii si busuioc
2 dovlecei atiati cubulete
1 l supa de pui

Mod de preparare:


Intr-un bol amestecam carnea tocata cu ceapa, usturoi, firimituri de paine, busuioc, cascaval si ou. Adaugam sare dupa gust si amestecam bine. Modelam din compozitia obtinuta perisoarele. Intr-o oala punem la fiert sosul de tomate, supa si 500 ml apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mare. Indepartam spuma de la suprafata si incorporam perisoarele. Reducem focul la mediu si lasam sa fiarba timp de 10 minute, dupa care adaugam pastele. Dupa 5 minute adaugam si dovleceii si mai lasam sa fiarba timp de 5 minute. Se serveste cu paine prajita.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare paste risoni ceapa rosie ou batut usturoi busuioc bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1739 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013870 (s)