News Flash:

Reteta de ciolan de porc cu bere

5 Septembrie 2014
2317 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 ciolane de porc crud (rasol)
1 bere neagra
chimen
usturoi
boia
2-3 foi de dafin
sare
piper

Mod de preparare:

Ciolanele se oparesc putin, apoi soricul se cresteaza putin pentru un aspect mai frumos. Se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu restul ingrendientelor inafara de bere. Se freaca bine ciolanele cu acest amestec si se pun pe gratarul de la aragaz la foc mare timp de 10 minute, apoi reducem focul la minim.

In timpul coacerii udam ciolanele cu bere neagra intorcandu-le de pe o parte pe alta. Eu am facut chestia asta din 15 in 15 minute. Timpul final de coacere a fost 2 ore si jumatate. Ciolanele sunt coapte cand carnea se desprinde de pe os si furculita intra cu usurinta in carne. Nu uitati sa puneti o tava dedesubt! Sunt foarte fragede , soricul este rumen si crocant iar chimenul le da un gust deosebit!

Ca garnitura am pus in tava de sub gratar inainte cu 30 de minute cartofi, morcovi, ceapa si fasole verde. Este un fel de mancare foarte gustos.

Ciolan de porc cu bere recomandat de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete ciolan friptura bere garnituri friptura culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1818 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019987 (s)