News Flash:

Reteta de ciocolata alchimica

29 Ianuarie 2013
1479 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cacao raw - 6 linguri
unt de cacao - 500 g
maca - 2 linguri
lucuma - 2 linguri
mesquite - 2 linguri
scortisoara - 1 lingura
ginseng - 1 lingura
cat's claw - 1 lingura
ganoderma - 1 lingura
stevie - 1 lingura
miere de tei - 5 linguri
chilli - 1 varf de cutit
sare de Himalaya - 1 varf de cutit

Mod de preparare:

Untul se incalzeste in deshidrator, sau in bain-marie, la 40 de grade, pana devine lichid. Pregatim formele de silicon in care o sa turnam ciocolata fluida, le ungem cu putin ulei de migdale si stergem surplusul cu un servet.
Intr-un castron de sticla punem toate ingredientele cu exceptia untului de cacao. Le amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam apoi untul lichid si amestecam pana se omogenizeza totul. Daca e nevoie folosim si robotul cu lama in S. Se toarna in forme si sa da la rece.
Aspectul bicolor a rezultat in urma adaugarii la final, corectand un exces nedorit de chilli, a unei linguri de lucuma, una de mesguite si o lingura miere. Datorita diferentei de temperatura s-au separat. A fost o intamplare fericita in urma careia au rezultat niste fluturi neasteptat de expresivi.

Ciocolata alchimica recomandata de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cacao raw maca lucuma mesquite scortisoara ginseng ganoderma stevie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1929 viz    0 com
2237 viz    0 com
1927 viz    0 com
1736 viz    0 com
2212 viz    0 com
2827 viz    0 com
6878 viz    0 com
4030 viz    1 com
4797 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1773 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025913 (s)