News Flash:

Reteta de chili de curcan

19 August 2013
1432 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

doua linguri ulei de masline
o ceapa mare, tocata
sare kosher
piper
2 catei de usturoi tocati marunt
o lingurita de chimen
400 g carne de curcan
100 g rosii
90 g fasole
80 g fasole neagra
2 ardei iuti prajiti
o cana de supa de pui
cascaval ras
tortilla chispuri pentru servit
praf de chili

Mod de preparare:
 
Incinge uleiul intr-o cratita mare, la foc mediu, si caleste ceapa cu putina sare si piper aproximativ 6 minute. Adauga in cratita si usturoiul, praful de chili si chimenul, apoi amesteca compozitia aproximativ 1 minut. Adauga peste condimente si carnea de curcan si las-o sa se rumeneasca aproximativ 4 minute.
Pune in cratita si rosiile, fasolea, ardeiul iute si supa de pui si lasa-le sa fiarba la foc mic circa 4 minute, pana cand se ingroasa putin compozitia.
Se serveste cu smantana, branza sau tortilla chipsuri.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sare kosher chimen fasole neagra cascaval ras cratita mare foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018041 (s)