News Flash:

Reteta de chiftelute de pui

30 Septembrie 2013
1893 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un piept de pui si 2 pulpe de pui dezosate
faina
cartofi fierti (facuti  piure)
1-2  oua
1 legatura de marar
condimente
usturoi
sare dupa gust
ulei

Mod de preparare:

Carnea  se toaca se  amesteca cu cartofii si restul ingredientelor, se fac chiftelele in  forma de bile potrivite ca marime, se  tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins. Le puteti pregati si la cuptor, asezand chiftelele in tava cuptorului, pe hartie speciala pergament.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021334 (s)