News Flash:

Reteta de chiftelute cu dovlecei

21 August 2012
1399 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

 4-5 dovlecei mijlocii
 2 linguri faina
1 ou
un morcov mare
verdeata tocata
3 catei de usturoi
ulei/untura pentru prajit
piper
sare


Mod de preparare:

Se curata dovleceii de coaja, se taie pe jumatate si se scot semintele, apoi se dau pe razatoarea cu ochiuri mici, alaturi de morcovul curatat si spalat. Dovleceii rasi se scurg foarte bine de zeama. Se sparge oul peste legumele rase, se adauga si celelalte ingrediente (usturoiul se trece prin presa sau se rade) si se framanta putin compozitia.
Se prajesc chiftelele intr-o tigaie cu ulei incins, se formeaza cu ajutorul unei linguri, adica se ia compozitie intr-o lingura obisnuita de supa si se toarna compozitia pur si simplu in tigaie. Se prajesc la foc mediu si pe o parte si pe alta.
Chiftelute cu dovlecei pregatite de Craita.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei faina morcov verdeata tocata usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1764 viz    0 com
1223 viz    0 com
1126 viz    0 com
1559 viz    1 com
2434 viz    0 com
2062 viz    0 com
1955 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024504 (s)