News Flash:

Reteta de chiftele pe bat

13 Mai 2014
2084 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g carne de vita tocata
3 felii de paine din faina integrala (fara crusta)
60 ml lapte de vaca
1 ceapa mica rosie data prin razatoare
2 linguri pasta de tomate
60 g cascaval dat prin razatoare
800 g rosii in bulion
½ lingurita oregano
1 lingura busuioc tocat
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Punem painea intr-un bol si turnam laptele peste ea. Lasam sa stea asa timp de 2 minute, dupa care scurgem laptele si amestecam apoi intr-un bol painea, carnea tocata, ceapa, cascavalul, pasta de tomate si verdeata. Modelam din compozitia obtinuta chiftelutele si le asezam pe o tava. Bagam tava la frigider timp de 20 de minute. Incingem apoi cuptorul la 200 grade. Tapetam o tava cu hartie de copt. Punem cate 4 chiftelute pe cate o frigaruie. Asezam frigaruile in tava si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Intre timp, intr-o craticioara punem rosiile, patrunjelul si busuiocul si lasam sa fiarba 5 minute. Servim chiftelutele cu sosul de rosii.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chiftelute chiftelute bat retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3357 viz    0 com
1642 viz    0 com
1534 viz    0 com
1764 viz    0 com
3166 viz    0 com
2512 viz    0 com
2031 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014628 (s)