News Flash:

Reteta de chiftele la cuptor

3 Octombrie 2012
3679 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g carne de pui tocata
45 g mozzarella data prin razatoare
250 g firimituri de paine
1 ou batut
1 ceapa mica rosie data prin razatoare
6 masline verzi tocate
ulei de masline
1 lingura busuioc tocat

Mod de preparare:

Se amesteca intr-un vas mai mare carnea, mozzarella, firimiturile de paine, masline, ceapa, ouale, busuiocul si sarea. Se ia cate o lingura din compozitie si se pune in tavi de aragaz. Mai intai se tin la rece cam 15-20 de minute, apoi se baga intr-un cuptor incins timp de 20 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chiftele retete culinare retete aperitiv mozzarella busuioc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1508 viz    0 com
1387 viz    0 com
2344 viz    0 com
2522 viz    0 com
1454 viz    0 com
2016 viz    0 com
1370 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016083 (s)