News Flash:

Reteta de chifle cu lapte

30 Aprilie 2012
3773 Vizualizari | 0 Comentarii
Chifle cu lapte
Ingrediente:

600 g faina
8 g drojdie uscata
180 ml lapte
3 linguri ulei de masline
1 lingurita zahar

Mod de preparare:


Se pune la fiert laptele, cu zahar, ulei, 180 ml apa si un praf de sare. In acest timp, separat amestecam faina cu drojdia si turnam amestecul de lapte peste. Framantam bine aluatul pana devine fin si elastic. Acoperim castronul cu un prosop curat si-l lasam sa creasca la caldurica timp de 1 ora. Incingem cuptorul la 220 grade. Impartim aluatul in 12 bucati. Modelam chiflele cu mainile si le asezam intr-o tava tapetata cu faina. Le lasam sa mai creasca in tava 15 minute apoi le bagam la cuptor timp de 20 de minute.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina drojdie uscata lapte zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4154 viz    0 com
10420 viz    0 com
1856 viz    0 com
2647 viz    0 com
5226 viz    0 com
1330 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019150 (s)