News Flash:

Reteta de cheesecake pentru Craciun

19 Decembrie 2012
7439 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
Pentru blatul de biscuiti:

100g biscuiti digestivi zdrobiti
2 linguri zahar
85 g unt nesarat, topit
 
Pentru umplutura:
220 g crema de branza la temperatura camerei
50 g zahar
1 lingurita extract de vanilie
240 ml frisca lichida (peste 30% grasime)
 
Topping: 600 g dulceata de fructe (capsuni, cirese sau fructe de padure)

Mod de preparare:
 

Amesteca intr-un bol biscuitii zdrobiti, zaharul si untul topit. Intinde acest amestec pe baza unei tavi rotunde cu pereti detasabili cu diametrul de 20-24cm. Ai grija sa ridici si 1 cm de blat si pe peretii tavii. Acopera cu o folie alimentara si pune tava la frigider cat pregatesti umplutura.
 
Bate crema de branza cu zaharul cu un mixer pana cand devine pufoasa. Adauga extractul de vanilie. Intr-un bol separat bate frisca lichida pana se intareste, apoi incorporeaz-o treptat in crema de branza. Toarna tot amestecul peste blatul de biscuiti si niveleaza. Pune din nou tava la frigider timp de o ora si apoi la congelator timp de cateva ore sau peste noapte.  Inainte de servire toarna deasupra dulceata de fructe.


sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti digestivi zahar unt nesarat umplutura frisca lichida topping
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2829 viz    0 com
3435 viz    0 com
2945 viz    0 com
3118 viz    0 com
13125 viz    0 com
2017 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019838 (s)