News Flash:

Reteta de cheesecake englezesc

8 Octombrie 2014
1287 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr biscuiti
1 betisor de vanilie
125 gr unt topit
600 gr crema de branza Philadelphia
284 gr smantana grasa
100 gr glazura de zahar
coacaze si zmeura, pentru decorarea prajiturii in culorile stagului Marii Britanii

Mod de preparare:

Se vor toca biscuitii marunt si se vor amesteca cu untul topit pana se obtine o compozitie omogena. Pasta obtinuta se va turna unifort in tava pentru tort si se va lasa la frigider la racit.
Intre timp se prepara crema. Se incepe prin a taia betisorul de vanilie , se va scoate interiorul si se va adauga intr-un castron. In acelasi castron se vor adauga crema de branza si glazura de zahar. Ingredientelor se vor amesteca pana se omogenizeaza perfect.

Separat se va mixa smantana pana devine o spuma tare, dupa care se va turna peste compozitia obtinuta din crema de branza, glazura de zahar si vanilie. Se amesteca totul cu atentie pana rezulta o crema omogena.

Se va scoate tava din frigider si peste blatul de biscuiti se va turna amestecul obtinut din smantana, crema de branza, glazura de zahar si vanilie. Cheesecake-ul se va lasa la frigider pentru inca 6 ore.

Pentru a obtine aspectul deosebit al Cheesecake-ului Englezesc trebuie sa decorezi prajitura cu coacaze si zmeura in asa fel incat sa obtii forma steagului Marii Britanii. Vei observa ca nu este deloc greu ci chiar foarte distractiv.

Daca ai utilizat o forma de tort cu margini detasabile atunci vei avea nevoie doar de un cutit pentru a dezlipi marginile cheesecake-ului.
Nu lasa prajitura sa stea prea mult la caldura pentru ca se va inmuia numaidecat.

Sugestie: Foloseste o tava pentru tort cu marginile detasabile pentru a a putea scoate tortul cu usurinta inainte de a fi servit.

Reteta de cheesecake englezesc ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cheesecake cheesecake englezesc prajituri retete culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017247 (s)