News Flash:

Reteta de cheesecake de vanilie

26 Iulie 2013
2320 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g biscuiti digestivi
50 g unt
750 g crema de branza
225 g zahar
3 linguri malai
2 batoane de vanilie
cateva picaturi esenta de vanilie
2 oua batute
240 ml smantana

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se unge o forma rotunda de tort. Se sfarama biscuitii. Se topeste untul si se amesteca cu firimiturile de biscuiti. Se intinde amestecul in tava de tort si se niveleaza cu o spatula. Cu un mixer se amesteca crema de branza, zaharul, malaiul, semintele de vanilie si esenta de vanilie. Se adauga si ouale si se amesteca o crema groasa. Cu o lingura se pune crema peste baza de biscuiti si se niveleaza. Se baga la cuptor timp de 45 de minute la foc mediu, apoi se da la foc iute si se mai lasa 6 minute. Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Se baga la frigider inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti digestivi smantana frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1620 viz    0 com
1235 viz    0 com
1428 viz    0 com
3356 viz    0 com
1321 viz    0 com
1415 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1950 (s) | 23 queries | Mysql time :0.042511 (s)