News Flash:

Reteta de cheesecake de ciocolata cu alune

25 Noiembrie 2013
1774 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250ml frisca lichida batuta
1/4 lingurita nucsoara
180g ciocolata tartinabila (Nutella, Finetti)
220g crema de branz
3 linguri unt topit
24 biscuiti cu cacao zdrobiti
alune tocate
ciocolata pentru decor

Mod de preparare:

Amesteca biscuitii cu untul topit si aseaza-i in strat uniform intr-o tava cu diametrul de 20cm (cu pereti detasabili). Preseaza-i bine la baza tavii. Bate cu mixerul crema de branza impreuna cu ciocolata tartinabila. Adauga nucsoara si apoi 200ml frisca batuta, pe care sa o incorporezi usor cu o spatula de silicon.

Toarna aceasta crema peste startul de biscuiti, niveleaza, acopera cu o folie alimentara si baga tava la frigider cel putin 2 ore inainte de servire. O poti decora cu 50ml frisca batuta, fulgi de ciocolata si alune tocate.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

culinar bzi retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1769 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033203 (s)