News Flash:

Reteta de cheesecake cu sos caramel

9 Octombrie 2012
5131 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g crema de branza
250 g biscuiti cu unt
3 oua
125 g unt topit
300 ml smantana
unt topit pentru uns
100 g zahar
sos caramel

Mod de preparare:

Se unge cu untul topit o tava de tarta rotunda. Se trec prin blender biscuitii pentru a-i avea cat mai faramitati, apoi se adauga untul. Firimiturile se pun in tava, se preseaza usor cu degetele, apoi se acopera cu o folie si se baga in frigider pentru o jumatate de ora. In ultimele 10 minute se preincalzeste cuptorul la 160 de grade. Tot in blender se amesteca smantana, crema de branza si zaharul, apoi se pun ouale. Se toarna jumatate din aceasta crema omogena in tava, se pune deasupra caramel, apoi restul de crema. Tava se tine in cuptor 70 de minute. Prajitura trebuie sa se raceasca in cuptor, cu usa intredeschisa timp de 2 ore, dupa care se tine peste noapte in frigider.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cheesecake retete dulciuri retete desert retete prajituri oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027389 (s)