News Flash:

Reteta de cheesecake cu mango

20 Iunie 2013
2051 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g biscuiti
35 g fulgi de cocos
150 g unt topit
500 g crema de branza
300 g smantana
115 zahar
3 oua batute
pulpa de le 3 mango facuta piure

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 160 grade. Ungem o tava rotunda. Punem biscuitii intr-un blender si procesam pana obtinem firimituri fine. Amestecam biscuitii cu unt si cocos si tapetam tava cu acest amestec. In blender procesam crema de branza cu smantana, zahar si oua. Incorporam si piureul de mango in crema de branza si turnam in tava peste biscuiti. Bagam tava la cuptor timp de o ora. Oprim focul si lasam sa se raceasca in cuptor timp de o ora si apoi bagam la frigider peste noapte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti smantana oua batute tava rotunda blender firimituri fine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5513 viz    0 com
1599 viz    0 com
1750 viz    0 com
1447 viz    0 com
1328 viz    0 com
1006 viz    0 com
1205 viz    0 com
1198 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024354 (s)