News Flash:

Reteta de cheesecake cu caramel

23 Octombrie 2013
6748 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana si jumatate de biscuiti digestivi faramitati
2 linguri de zahar
1/4 ceasca de unt
200 g crema de branza
1 cana si un sfert de zahar brun
3 linguri de faina
5 oua
2 galbenusuri
2 lingurite de vanilie
topping de caramel

Mod de preparare:

Intr-un bol mediu amesteca biscuitii cu 2 linguri de zahar impreuna cu untul topit. Asaza compozitia obtinuta intr-un vas tapetat cu hartie de copt si da-o la cuptor pentru 14 minute. Intr-un castron mai mare mixeaza crema de branza impreuna cu zaharul brun si faina pana cand se omogenizeaza. Adauga ouale si galbenusurile si amesteca-le pana cand se uniformizeaza.
Adauga si vanilia apoi toarna amestecul peste crusta de biscuiti, apoi da-l din nou la cuptor pentru 40 de minute. Dupa ce s-a copt, decoreaza cheseecake-ul cu topping de caramel si da-l la rece pentru 6 ore. Cheseecake-ul cu caramel se serveste rece, decorat cu bucatele mari de ciocolata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2994 viz    0 com
1729 viz    0 com
2088 viz    0 com
2337 viz    0 com
15377 viz    0 com
5076 viz    0 com
6167 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1805 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023947 (s)