News Flash:

Reteta de cheesecake cu biscuiti si alune

2 Decembrie 2013
2019 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250ml frisca lichida batuta
1/4 lingurita nucsoara
180g ciocolata tartinabila (Nutella, Finetti)
220g crema de branza
3 linguri unt topit
24 biscuiti cu cacao zdrobiti
alune tocate, ciocolata pentru decor

Mod de preparare:

Amesteca biscuitii cu untul topit si aseaza-i in strat uniform intr-o tava cu diametrul de 20cm (cu pereti detasabili). Preseaza-i bine la baza tavii. Bate cu mixerul crema de branza impreuna cu ciocolata tartinabila. Adauga nucsoara si apoi 200ml frisca batuta, pe care sa o incorporezi usor cu o spatula de silicon.

Toarna aceasta crema peste startul de biscuiti, niveleaza, acopera cu o folie alimentara si baga tava la frigider cel putin 2 ore inainte de servire. O poti decora cu 50ml frisca batuta, fulgi de ciocolata si alune tocate.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6348 viz    1 com
1386 viz    0 com
1247 viz    0 com
1137 viz    0 com
1630 viz    0 com
1149 viz    0 com
902 viz    0 com
1675 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023242 (s)